fbpx

TOORPUDER VAARIKAMOOSIGA

Valmista toorpuder eelmisel õhtul ja naudi toitvat hommikueinet! Soovi korral võid lehmapiima asendada taimse piimaga.

Vaja läheb:

  • 2 dl kaerahelbeid
  • 1,5 dl endale meelepärast piima
  • veidi kaneeli
  • 2 sl vedelat mett
  • näpuotsatäis soola
  • serveerimiseks Salvest vaarikamoosi



1 – Valmista segu

Sega purgis kaerahelbed ning piim, maitsesta kaneeli, mee ja veidikese soolaga.

2 – Aseta külmikusse tahenema

Keera purgile kaas peale ja tõsta külmkappi üleöö tahenema.

3 – Söö ja naudi!

Kui puder on paksenenud, sega läbi ja serveeri vaarikamoosiga. Kaunistuseks lisa pudrule olemasolevaid marju või puuvilju!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee