Toorpuder vaarikamoosiga

Valmista toorpuder eelmisel õhtul ja naudi toitvat hommikueinet! Soovi korral võid lehmapiima asendada taimse piimaga.

Koostisosad

Vaja läheb: 

  • 2 dl kaerahelbeid
  • 1,5 dl endale meelepärast piima
  • veidi kaneeli
  • 2 sl vedelat mett
  • näpuotsatäis soola
  • serveerimiseks Salvest vaarikamoosi

Juhend

  1. Valmista segu

    Sega purgis kaerahelbed ning piim, maitsesta kaneeli, mee ja veidikese soolaga.

  2. Aseta külmikusse tahenema

    Keera purgile kaas peale ja tõsta külmkappi üleöö tahenema.

  3. Söö ja naudi!

    Kui puder on paksenenud, sega läbi ja serveeri vaarikamoosiga. Kaunistuseks lisa pudrule olemasolevaid marju või puuvilju!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee