fbpx

KRÕBEDAD PARDIKOIVAD KÕRVITSASALATIGA

Krõbedad pardikoivad on tõeliseks gurmeeroaks teie aastavahetuspidustuste toidulauale. Lisandiks sobib imeliselt just mahlane kõrvitsasalat koos hapukate granaatõunaseemnetega.

Vaja läheb:

  • 4 pardikoiba
  • soola ja musta pipart

Salat:

Kaste:

  • 2 sl Salvest Kõrvitsasalat porgandiga marinaadi
  • 4 sl oliiviõli
  • 2 sl palsamiäädikat
  • soola ja musta pipart

1 – Valmista pardikoivad

Tõsta pardikoivad 1 tund varem toatemperatuurile. Hõõru pardikoivad soola ja musta pipraga sisse. Tõsta koivad nahk allpool külmale pannile, tõsta kuumust ja pruunista mõlemalt poolt. Aseta pruunistatud pardikoivad kaanega haudepotti. Küpseta 180-kraadises ahjus 2 tundi (1 tunni möödudes vala ära poti põhja sulanud rasv).

2 – Lisa teised koostisained

Laota salatilehed serveerimisalusele, lisa Salvesti Kõrvitsasalatit porgandiga ja puista peale granaatõuna seemneid. Nirista üle salatikastmega. Kõrvale tõsta krõbedad pardikoivad.

3 – Naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee