fbpx

VAARIKA – JOGURTIJÄÄTIS

Mõnusalt hapukas vaarika-jogurtijäätis maitseb kuumal suvepäeval imeliselt. Isetehtud jäätis tuleks ära tarbida 1 nädala jooksul alates valmistamisest.

Vaja läheb:



1 – Sega koostisosad

Sega omavahel vaarikapüree, jogurt, suhkur ja riivitud laimikoor ning mahl. 

2 – Aseta külmikusse ja sega aeg-ajalt

Vala segu vormi, kata pealt kilega ning tõsta sügavkülma. 1 tunni möödudes sega segu kahvliga läbi ja tõsta tagasi sügavkülma. Sega veelkord tunni aja möödudes ja lase seejärel vähemalt 4 tundi sügavkülmas seista kuni jäätis on valmis.

3 – Söö ja naudi!

Enne serveerimist lase 15 minutit toatemperatuuril seista.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee