Tordipõhi:
Täidis:
Vahusta munad suhkruga kohevaks. Sõelu juurde omavahel segatud kuivained. Vala tainas 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Küpseta 180-kraadises ahju 12 minutit. Võta ahjust ja lase täielikult jahtuda.
Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette ligunema. Kuumuta potis 100 g vaarikapüreed, tõsta pott tulelt. Pigista želatiinilehed käte vahel kuivaks ja lisa kuuma vaarikapüree hulka. Sega kuni želatiinilehed on täielikult sulanud. Seejärel sega juurde ülejäänud vaarikapüree.
Vahusta vahukoor suhkruga kohevaks. Sega ettevaatlikult juurde vaarikapüree. Puista jahtunud koogipõhjale vaarikaid ja vala peale täidis. Kata vorm toidukilega ja lase vähemalt 4 tundi külmkapis tarretuda. Kaunista tort meelepäraselt.
Kata vorm toidukilega ja lase vähemalt 4 tundi külmkapis tarretuda. Kaunista tort meelepäraselt.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee