
VÄRSKEKAPSA-KÜLMSUPP
Kuumal suvepäeval pakub mõnusat jahutust keefiriga külmsupp. Supp sisaldab tervislikke aedvilju, maitset lisavad soolakurk ja keedetud muna. Kindlasti kuulub supi juurde tubli peotäis maitserohelist.
Vaja läheb:
- 530 g Salvest Värskekapsaborši
- 300 ml vett
- 500 ml keefiri
- 1 sidruni mahl
- 2 soolakurki
- 2 keedetud muna
- kimp rohelist sibulat
40 min
Valmistusaeg
1 – Valmista supp
Sega värskekapsaborš veega ja püreesta köögikombainis. Sega juurde keefir. Lisa hakitud soolakurk ja munad.
2 – Tõsta ootele
Tõsta supp 30 minutiks külmkappi.
3 – Serveeri ning naudi!
Serveerimisel puista peale rohelist sibulat.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee