Peedisalat soolaseentega
Maitsev salat nii argiõhtuks kui pidupäeva puhul lauale panna. Salat on niisama süüa maitsev ja sobib ka liharoa kõrvale. Soola lisamisel arvesta soolaseente soolasusega.
Koostisosad
Vaja läheb (neljale):
- 2 keedetud kartulit
- 1 sibul
- 100 g soolaseeni
- 200 g Salvest Salatiporgandit
- 400 g Salvest Salatipeeti
- 100 g Salvest Salatikurki
- 200 g Salvest majoneesi
- 200 g hapukoort
- Soola ja pipart
Juhend
- 
                                          Valmista ette koostisosadHaki kartul ja sibul. Loputa soolaseened, haki peeneks. Pane kõik ained kaussi, sega läbi. 
- 
                                          Lase maitsestudaMaitsesta soola ja pipraga. Lase tund aega külmkapis maitsestuda. 
- 
                                          Serveeri ning naudi!Soovi korral serveeri salatit keedetud munaga. 
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee
 
                             
         
         
         
         
            