21/01/2022

KAERAHELBEPALLID PÕNN MAASIKASMUUTIST

KAERAHELBEPALLID PÕNN MAASIKASMUUTIST Kaerahelbepallid on hea vahepala väikelastele, need on toitvad ja mõnusalt pehmed ampsud. Kaerahelbepallide valmistamine on lihtne, need ei vaja ahjus küpsetamist. Eriti kauni punase värvi saad veeretades pallikesi maasikapurus. Magustamiseks kasuta agaavisiirupit või mett.
22/10/2021

MÜSLIBATOONID MANGOPÜREEGA

MÜSLIBATOONID MANGOPÜREEGA Müslibatoonid koosnevad vaid 5 koostisosast ja on väga lihtne valmistada. Batoonide valmistamisel kasuta magustamata müslit, sest mangopüree annab batoonidele piisavalt magusust. Ei ole lisatud suhkrut. Müsli asemel võid kasutada samas koguses kaerahelbeid või neljaviljahelbeid, millele võid lisada vastavalt soovile seemneid või pähkleid. Ampsa müslibatoon kergeks vahepalaks või tervislikuks maiustamiseks. Õhukindlalt suletuna säilivad batoonid mitu päeva värskena.
29/12/2020

REBITUD LIHAGA BURGER

REBITUD LIHAGA BURGER Rebitud lihaga mahlane burger paneb suu vett jooksma igal maitsegurmaanil. Kui lihavalmistamiseks aega napib, võib kasutada ka poest valmistehtud rebitud liha, aga isetehtud on ikka kõige parem. Kui tuline ketšup on Sinu jaoks liiga terav, asenda see tavalise ketšupiga. Burgeri kokkuladumisel lähtu oma soovidest ja maitseeelistutest. 
10/12/2019

KAMAVAHT POHLAMOOSIGA

Kamavaht pohlamoosiga Eestlaste armastatud kamavaht sobib ideaalselt mõrkja pohlamoosiga, “kirsiks tordil” krõbe karamellistatud leivapuru. Kamavahu valmistamine on lihtne ja kiire ning sobib nii argiõhtu maiuseks kui pidulikumaks puhuks õhtu lõpetuseks. Kindlasti kohustuslik magustoit Vabariigi sünnipäeva tähistamisel!
Retsepte igale maitsele