
HEERINGAS MÄDARÕIKAKASTMES
Eestlaste pidulaua osaks on kindlasti soolaheeringas. Sedapuhku paku aga heeringat mädarõikamaitselise majoneesikastmega.
Vaja läheb:
- 150 g Salvest Mädarõikamaitselist majoneesi
- 220 g soolaheeringa fileed
- 4-5 sl hapukoort
- 1 sl hakitud värsket tilli
- serveerimiseks värsket tilli ja roseepipart
1 – Valmista ette kala ning segu
Tükelda soolaheeringa filee. Sega kokku majonees, hapukoor ja hakitud till. Kalla kalatükkidele.
2 – Oota maitsestumist
Lase ööpäev külmkapis maitsestuda.
3 – Serveeri ja naudi!
Serveerimiseks kaunista roseepipra ja värske tilliga.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee