fbpx

KANA-SPAGETIROOG

Tomatine kana-spagetiroog valmib kiirelt ning vähese vaevaga, kuid on nii maitsev, et pärast tahavad sööjad ka taldrikud puhtaks limpsida.

Vaja läheb:

  • 100 g Salvest Ketšupit
  • 400 g tomateid omas mahlas
  • 300 g delikatess broileri-hakkliha
  • 250 g spagette
  • 100 g juustu
  • 1 l kuuma kanapuljongit
  • 1 sibul
  • 1 porgand
  • 1 küüslauguküüs
  • 2 spl õli
  • soola


30 min

Kiirelt ja maitsvalt!


1 – Valmista roog

Haki sibul ja küüslauk, riivi porgand jämedalt. Kuumuta paksupõhjalises potis või kõrge servaga pannil õli, lisa kanahakkliha, sibul, küüslauk ja porgand ning prae läbi. Vala juurde kuum kanapuljong, tükeldatud tomatid ja ketšup. Sega korralikult läbi.

2 – Lisa juurde spagetid

Murra spagetid kolmeks osaks ja lisa pastaroale. Lase kaane all vaikselt keeda 10 minutit, aeg-ajalt segades. Vajadusel maitsesta soolaga.

3 – Serveeri ning naudi!

Serveerimisel puista peale riivitud juustu.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee