Salati jaoks:
Ürdikastme jaoks:
Kiirelt ja maitsvalt!
Kõigepealt valmista ürdikaste. Selleks pane kõik ained kannmikserisse ja surista ühtlaseks. Tõsta salati valmistamise ajaks külmkappi maitsestuma. Aja vesi keema ja tõsta vutimunad keevasse vette. Keeda 2-3 minutit. Jahuta külma vee all.
Rösti kõrvitsaseemneid kuumal kuival pannil minuti jagu pidevalt segades. Salati jaoks pese ja kuivata salatilehed, lao vaagnale.
Tõsta peale avokaadoviilud, õhukeselt viilutatud redis, soolalõhe lõigud, poolitatud vutimunad. Küüslauguidandid. Puista peale röstitud kõrvitsaseemned ja jahvata peale musta pipart. Kõrvale serveeri ürdikaste.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: liisiblogi.ee