Kaste:
Valmistusaeg
Võta kolm kaussi, ühes kausis klopi lahti muna, teise pane jahu ja kolmandas sega riivsai soola, pipra ja muskaatpähkliga. Sega praekapsas majoneesiga, maitsesta veidikese soolaga. Vormi kapsas märgade käte abil golfipallisuurusteks pallideks (vajadusel pigista veidi vedelikku vähemaks).
Veereta palle jahus, siis lahtiklopitud munas ja lõpuks riivsaias.
Tõsta pallid ahjuplaadile ja lase 20 minutit külmkapis taheneda. Nirista pallidele veidi õli ja küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.
Kastmeks sega omavahel kõik ained.
Serveeri kapsapalle soojalt sinepikastmega. Antud kogusest valmib ca 15 palli.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee