fbpx

KRÕBEDAD KAPSAPALLID MESISE SINEPIKASTMEGA

Saksamaal on fritüüritud hapukapsapallid populaarsed suupisted eelkõige õllefestivalidel. Vormi sarnased pallikesed mahlasest praekapsast ja küpseta ahjus krõbedaks. Serveeri mesise sinepikastmega.

Vaja läheb:

Kaste:


50 min

Valmistusaeg


1 – Vormi kapsapallid

Võta kolm kaussi, ühes kausis klopi lahti muna, teise pane jahu ja kolmandas sega riivsai soola, pipra ja muskaatpähkliga. Sega praekapsas majoneesiga, maitsesta veidikese soolaga. Vormi kapsas märgade käte abil golfipallisuurusteks pallideks (vajadusel pigista veidi vedelikku vähemaks).

2 – Paneeri 

Veereta palle jahus, siis lahtiklopitud munas ja lõpuks riivsaias.

3 – Tõsta ahjuplaadile

Tõsta pallid ahjuplaadile ja lase 20 minutit külmkapis taheneda. Nirista pallidele veidi õli ja küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.

4 – Valmista kaste

Kastmeks sega omavahel kõik ained.

5 – Serveeri ning naudi!

Serveeri kapsapalle soojalt sinepikastmega. Antud kogusest valmib ca 15 palli.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee

Selle pildi alt-atribuut on tühi. Failinimi on Klassikaline_majonees_430g_4740073074763-450x494.png