
LIHTNE SALVESTI PITSA
Salvesti pitsa valmistamine lihtne, kiire ja lõbus. Tarvis on vaid juba purki/pakki pandud Salvesti tooteid, pitsapõhjapulbrit, oliive ja juustu ning maitsev pitsa valmibki kiirelt!
Vaja läheb(neljale):
Vaja läheb:
-
Pakk pitsapõhja pulbrit
-
Allikavett
-
Purk oliive
-
Riivjuustu
1 – Valmista põhi
Kalla pitsapõhja pulber kaussi, lisa pakendil kirjas olev kogus vett ja maitseaineid ning sega segu taignaks. Lase seista, kuni paned valmis pitsa jaoks muu vajaliku.
2 – Sega supid ja salat
Sega teises kausis kokku Salvesti supid ja salat. Viiluta oliivid. Nüüd võta ahjuplaat, pane sellele küpsetuspaber ja laota sinna pitsapõhi.
3 – Kata pitsapõhi
Kata pitsapõhi supiseguga, lisa oliivid, riputa peale riivjuust ja küpseta ahjus 180 kraadi juures nii kaua, kuni pitsapõhi on valmis ja juust kuldpruun. Enne söömist lase pitsal 10–15 minutit jahtuda.
4 – Serveeri ning naudi!
Head isu!
Retsept avaldati Pere ja Kodu ajakirja 2020 septembrinumbris