
PEEKONISSE MÄHITUD TÄIDETUD SEENED
Maitsvad peekonisse mähitud täidetud seened, millele lisab pidulikkust praekapsas, on mõnusaks snäkiks peolauale.
Vaja läheb:
- 50 g suuri shampinjone
- 100 g Salvest praekapsast
- 2 sl Panko riivsaia
- 100 g õhukest suitsupeekonit
- serveerimiseks Salvest pohlasalatit
30 min
Valmimisaeg
1 – Täida seened
Eemalda seenejalad. Tõsta igale seenele süvendisse lusikatäis kapsast, puista peale riivsaia ja keera ümber suitsupeekoniviil.
2 – Tõsta seened ahju
Aseta seened ahjuvormi. Küpseta 200°C ahjus 20 minutit.
3 – Serveeri ning naudi!
Serveeri pohlasalatiga
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee
