1 tl sidrunimahla
2 tl naturaalset vanilje-essentsi (suhkruvaba)
0,5-1 tl agar-agarit*
*õunapüreele 1 tl agar-agarit
*ploomipüreele 1 tl agar-agarit
*porgandipüreele 0,5 tl agar-agarit
Sega potis püree, sidrunimahl, vanilje ning vastav kogus agar-agarit. Keeda madalal kuumusel pidevalt segades kuni segu muutub paksemaks (5-8 min).
Vala segu vormidesse ja lase jahtuda toatemperatuurile, seejärel tõsta külmkappi.
Kui kummikommid on tahenenud, kummuta need vormist välja ja säilita külmkapis õhukindlas karbis kuni nädal.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee
Soovitame juba suurematele põnnidele (alates 1. eluaastast) ning loomulikult täiskasvanutele. PS! Väikelapse toitmisel tuleb alati arvestada tema vanuse, võimalike allergiate ja teiste iseärasustega.