Pannipasta kanasupist
Pannipasta valmistamine lihtne, kiire ja lõbus. Ostke vaid ühiselt poest toiduained ja selleks, et kogu protsess veelgi lihtsam oleks, asendage võimalikult palju tooraineid juba Salvesti valmis küpsetatud kastmete, segude ja juurviljadega.
Koostisosad
Vaja läheb (neljale):
- Pakk Prestó ökoloogilist köögiviljapüreesuppi kanafileega
- Purk Salvesti magus-vürtsikat köögiviljasalatit
- Purk Salvesti letšot
- Pakk spagette
- Punast sibulat
- Küüslauku
- Pakk toidukoort
- Meresoola
- Musta pipart
- Kanapuljongit
- Värsket basiilikut
- Parmesani
- Oliiviõli
Juhend
-
Prae köögiviljad
Võta kõrge äärega, kuid lai pann ja pane tulele. Haki peeneks küüslauk ja viiluta sibul. Pane mõlemad oliiviõliga madalale tulele praadima. Mõne minuti pärast lisa pannile kolm-neli hakitud paprikat letšopurgist, sega pannil olev läbi.
-
Lisa muud koostisosad
Nüüd lisa pannile toored spagetid, kalla neile peale püreesupp, pool purki nõrutatud köögiviljasalatit ja klaas kanapuljongit.
-
Hauta ja lisa toidukoor
Pane pannile kaas peale ja hauta madalal tulel. Iga 3–4 minuti järel vaata, mis pannil toimub, ja sega pastarooga. Maitsesta pannil olev roog ka soola ja pipraga, lase edasi haududa. Nüüd lisa pannile ka toidukoor ja sega pasta läbi.
-
Serveeri ning naudi!
Serveerimisel raputa roale parmesani ja hakitud basiilikut. Head isu!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee