AASIAPÄRANE NUUDLISUPP

Vürtsikas-hapu supp, milles löövad tantsu tervislikud köögiviljad, hõrgud krevetid, maitsvad šampinjonid ja täitvad munanuudlid. Leemele lisab õige maitse Eestis valmistatud Salvesti tublilt tomatine ketšup. Kreemisema supi armastajad võivad supile lisada ka kookospiima.

Vaja läheb:

  • 3 sl Salvest Ketšupit
  • 250 g munanuudleid
  • 100 g väikeseid šampinjone
  • 200 g kooritud krevette
  • ½ punast tšillikauna
  • 1 paprika
  • 250 g kirsstomateid
  • 1 sl kalakastet
  • 1 laimi mahl
  • 1 l kuuma kanapuljongit
  • serveerimiseks rohelist sibulat
  • õli praadimiseks


15 min

Kiirelt ja maitsvalt!


1 – Ettevalmista nuudlid

Valmista munanuudlid vastavalt pakendil olevale õpetusele ja jäta ootele.

2 – Valmista supp

Haki tšilli ja paprika, poolita šampinjonid ja kirsstomatid. Kuumuta pannil õli, lisa hakitud tšilli ja paprika ning veidi hiljem seened ja kirsstomatid.  Vala peale kalakaste, ketšup, laimi mahl ja kanapuljong. Keeda 5 minutit. Lisa krevetid, kuumuta keemiseni, aga ära enam keeda.

3 – Serveeri ning naudi!

Tõsta igasse supikaussi munanuudleid ja kalla peale supp, puista peale rohelist sibulat.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee