Kanakarri riisiga

India-pärane kanaroog on mõnusaks maitseelamuseks ja suurepäraseks kõhutäiteks. Eriti hästi sobib kanakarrit serveerida riisiga.

Koostisosad

Vaja läheb:

  • 200 g Salvest Ketšupit
  • 400 g kanafileed
  • 1 sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 tl hakitud ingverit
  • 200 ml rõõska koort
  • 0,5 tl garam masala maitseainesegu
  • 0,5 tl tšillihelbeid
  • 250 ml vett
  • praadimiseks õli
  • serveerimiseks peterselli

Juhend

  1. Prae koostisained

    Kuumuta pannil õli. Tükelda kanafilee ribadeks ja pruunista pannil. Lisa hakitud sibul, ingver ja küüslauk, prae läbi.

  2. Lisa maitseained, ketšup vesi ning hiljem koor

    Sega hulka garam masala maitseaine, tšillihelbed, ketšup ja vesi. Kata pann kaanega ja lase 10 minutit tasasel tulel keeda. Nirista juurde rõõsk koor, kuumuta keemiseni, kuid ära keeda.

  3. Serveeri ning naudi!

    Serveerimisel puista peale peterselli. Kõrvale serveeri riisi.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee