Kananagitsad kõrvitsapüreega

Krõbeda paneeringuga kananagitsad on nii suurte kui väikeste sööjate lemmikud. Kõrvitsapüree muudab nagitsad eriti mahlaseks ja annab kuldkollase värvuse. Soovi korral serveeri dipikastmega.

Koostisosad

Vaja läheb: (8-10tk)

Paneering:

  • 1 dl (panko) riivsaia
  • 60 g Põnn kõrvitsapüreed

Juhend

  1. Valmista nagitsad

    Pane kanaliha ja kõrvitsapüree köögikombaini, maitsesta veidikese muskaatpähkli ja soovi korral  soolaga. Blenderda ühtaseks.

  2. Paneeri

    Pane ühte kaussi valmis riivsai, teise kaussi vala ülejäänud kõrvitsapüree. Vormi märgade käte abil kanalihast väikesed nagitsad. Kasta nagitsad esmalt kõrvitsapüree sisse, seejärel veereta riivsaias. Tõsta nagitsad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

  3. Küpseta ja serveeri

    Küpseta 200-kraadises ahjus 12-15 minutit kuni nagitsad on seest küpsed.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee