fbpx

KARTULIKOTLETID TURSAMAKSASALATIGA

Imemaitsvad kartulikotletid, millele annab erilisema maitse kreemjas tursamaksasalat.

Vaja läheb:

Tursamaksasalat:

Kartulikotletid:

  • 4 toorest kartulit
  • 1 muna
  • 2 spl jahu
  • 1 tl soola
  • 0,25 tl riivitud muskaatpähklit
  • praadimiseks õli


25 min

Kiirelt ja maitsvalt!


1 – Valmista kartulikotletid

Riivi kartulid peene riiviga, pigista käte vahel vedelik välja. Klopi muna kahvliga lahti. Sega juurde riivitud kartul, jahu, sool ja muskaatpähkel. Kuumuta pannil õli. Tõsta teelusikaga pannile kartulipätsid, vajuta veidi lamedaks. Prae mõõdukal kuumusel mõlemalt poolt kuldseks.

2 – Valmista salat

Salati jaoks haki keedetud muna kahvliga katki, sega hulka nõrutatud tursamaks, sibul ja Salvesti Klassikaline majonees. Maitsesta soola ja pipraga.

3 – Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee