Kleepuvad kanatiivad
Kleepuvad kanatiivad on tõeline comfort food, millega üllatada sõpru ühisel filmiõhtul. Valmistades kõrvale riisi ja salatit, saad korraliku õhtueine.
Koostisosad
Vaja läheb:
- 500 g kanatiibu (broileritiibu)
- soola ja musta pipart
- seesamiseemneid
Kaste:
- 3 spl tšillikastet
- 3 spl Salvest ketšupit
- 3 spl sojakastet
- 1 spl mett
- 0,5 dl vett
Juhend
-
Valmista kanatiivad
Maitsesta kanatiivad soola ja pipraga. Aseta kanatiivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit vahepeal kanatiibu ümber keerates.
-
Samal ajal valmista kaste ning pane kanatiivad uuesti ahju
Samal ajal valmista kaste. Selleks pane kõik koostisained potti ning keeda 5 minutit üsna suurel kuumusel, et kaste kokku keeks. Vala kaste küpsenud kanatiibadele ja keera kanatiibu kastmes ringi, et need mõlemalt poolt kastmega kokku saaks.
-
Serveeri ning naudi!
Serveerimisel puista kanatiibadele seesamiseemneid.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee