fbpx

KRÕBEDAD KURGITŠIPSID DIPIKASTMEGA

Valmista peoõhtuks põnevad suupisted ja üllata sõpru krõbedate kurgitšipsidega. Serveeri kurgitšipse terava jalapeno ketšupiga või maheda dipikastmega.

Vaja läheb:

Kurgitšipsid:

Dipikaste:


45 min

Valmistusaeg


1 – Lõika kurgid

Lõika kurgid viiludeks. Purusta panko riivsaia köögikombainis veidi peenemaks.

2 – Paneeri kurgiviilud

Võta 3 kaussi, pane riivsai ühte kaussi, teise kaussi pane jahu ning maitsesta mõlemaid soola ja pipraga. Kolmandas kausis klopi lahti muna. Kuumuta pots õli. Kasta kurgiviilud kõigepealt jahu sisse, siis muna sisse ja lõpuks riivsaia sisse.

3 – Fritüüri

Fritüüri krõbedaks. Tõsta krõbedad kurgiviilud köögipaberile nõrguma.

4 – Valmista dipikaste

 Kastme jaoks sega kõik ained. Serveeri krõbedaid kurgitšipse ketsupi või dipikastmega.

5 – Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee