fbpx

LIHTNE SALVESTI PITSA

Salvesti pitsa valmistamine lihtne, kiire ja lõbus. Tarvis on vaid juba purki/pakki pandud Salvesti tooteid, pitsapõhjapulbrit, oliive ja juustu ning maitsev pitsa valmibki kiirelt!

Vaja läheb(neljale):

Vaja läheb:

1 – Valmista põhi

Kalla pitsapõhja pulber kaussi, lisa pakendil kirjas olev kogus vett ja maitseaineid ning sega segu taignaks. Lase seista, kuni paned valmis pitsa jaoks muu vajaliku.

2 – Sega supid ja salat 

Sega teises kausis kokku Salvesti supid ja salat. Viiluta oliivid. Nüüd võta ahjuplaat, pane sellele küpsetuspaber ja laota sinna pitsapõhi.

3 – Kata pitsapõhi 

Kata pitsapõhi supiseguga, lisa oliivid, riputa peale riivjuust ja küpseta ahjus 180 kraadi juures nii kaua, kuni pitsapõhi on valmis ja juust kuldpruun. Enne söömist lase pitsal 10–15 minutit jahtuda.

4 – Serveeri ning naudi!

Head isu!

Retsept avaldati Pere ja Kodu ajakirja 2020 septembrinumbris

Logi sisse

Kaotasid parooli?