LÕHEKORVIKESED

Majoneesiselt kreemja suitsulõhetäidisega pilkupüüdev ja oivaliselt maitsev suupiste. Lõhekorvikesed sobivad ideaalselt sünnipäevadeks või pühade peolauale. Anna imelihtsalt valmivatele korvikestele viimane elegantne lihv punase kalamarja ja hakitud murulauguga!

Vaja läheb:

  • 150 g kuumsuitsulõhet
  • 100 g Salvesti Kerget majoneesi
  • 2 sl sidrunimahla
  • 2 sl hakitud murulauku
  • 50 g kalamarja
  • 20–25 tk soolaseid muretaigna korvikesi


40 min

Valmistusaeg


1 – Valmista ette täidis

Pane tükeldatud kuumsuitsulõhe, majonees ja sidrunimahl köögikombaini ning sega ühtlaseks massiks. Seejärel sega juurde murulauk ning lase täidisel külmkapis 30 minutit maitsestuda.

2 – Aseta täidis korvikestesse

Lõpetuseks tõsta täidis korvikestesse, tõsta peale veidi kalamarja

3 – Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee