fbpx

MAJONEESIMARINAADIS KANAŠAŠLÕKK

Mahedamaitseline majoneesimarinaadis kanaliha on kerge ja tervislik valik grilliõhtul. Majoneesimarinaadis kanašašlõkk sobib ideaalselt nii jaanipäeva pidustusteks kui ka argipäeva grilliks. Serveeri värske kartuli ja salatiga.

Vaja läheb:

  • 500 g broileri kintsuliha
    Marinaad
  • 4 sl Salvest Kreemjat Majoneesi
  • 2 sl oliiviõli
  • 2 tl Dijon sinepit
  • 1 sl hakitud värsket tilli
  • 1 tl sidrunimahla
  • 1 tl soola
  • musta pipart

1 – Valmista ette liha

Lõika liha suupärasteks tükkideks. Sega kokku marinaadiained. Tõsta lihatükid kaanega kaussi ning vala marinaad peale. Sega korralikult läbi.

2 – Lase maitsestuda

Kata kaanega ja jäta vähemalt 4 tunniks kuni üleöö maitsestuma.

3 – Küpseta, serveeri ning naudi!

Torka lihatükid tihedalt grillvarda otsa ning grilli kuumadel sütel, kuni liha on küps.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee