Mango-kookose kaerahelbebatoonid

Kogusest tuleb 10 batooni.

Koostisosad

Vaja läheb:

  • 5 dl täistera kaerahelbeid
  • 2 pakki Põnni Ökoloogilist mango-kookosesmuutit ehk 220 g
  • 3 spl (kuhjaga) maapähklivõid

Juhend

  1. Sega kõik koostisosad ühtlaseks seguks

    Kui kaasad batoonide valmistamisse väikese abilise, siis tuleb Põnni Ökoloogilist mango-kookosesmuutit rohkem varuda, sest võib juhtuda, et osa arvestatud kogusest läheb hoopiski pisikese Põnni kõhtu enne, kui see kaussi jõuab.

  2. Suru küpsetuspaberiga vooderdatud kandilisse vormi.

    Kogused on 18×14 cm suuruse vormi jaoks.

  3. Tõsta üleöö külmkappi tahenema.

  4. Lõika sobivad tükid.

PS! Kuna retsept sisaldab pähkleid, siis pea meeles, et väikelapse toitmisel tuleb alati arvestada tema vanuse, võimalike allergiate ja teiste iseärasustega.

Retsepti on koostanud Liis Kuldma-Vähk.