Mangojäätis

Mõnus koorene jäätis soojadeks suvepäevadeks. Lihtne valmistada ning maitseb kõigile!

Koostisosad

Vaja läheb:

Juhend

  1. Valmista segu

    Vahusta rõõsk koor kohevaks, nirista juurde kondenspiim. Sega hulka mangopüree.

  2. Aseta külmikusse ja sega aeg-ajalt

    Vala segu karpi, kata kaane või toidukilega. Sega jäätis kahvliga läbi 30 minuti, seejärel 1 tunni ja 1,5 tunni möödumisel (nii väldid jääkristallide teket). Seejärel lase lõplikult külmuda.

  3. Söö ja naudi!

    Rulli lusikaga parajad jäätisepallid ning soovi korral lisa maitseks veel mangopüreed.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee