Mangomagustoit kamakreemiga
Krõbedad kaerahelbed ja kreemjas kamavaht – ideaalne kooslus! Lisaks veel värske mangopüree, mis teeb magustoidu mõnusalt eksootiliseks.
Koostisosad
Vaja läheb:
- 400 g Salvest Põnni Ökoloogilist mangopüreed
- 2 dl kaerahelbeid
- 1 spl mett
- 200 g toasooja maitsestamata toorjuustu
- 1 dl rõõska koort
- 1 spl suhkrut
- 1 spl kamajahu
Juhend
-
Valmista ette koostisosad
Kuumuta pannil kaerahelbed ja mesi, rösti paar minutit. Lase jahtuda. Vahusta toorjuust ja rõõsk koor suhkruga kohevaks, sega hulka kamajahu.
-
Tõsta pokaalidesse
Tõsta pokaalidesse mangopüreed, pritsi tordipritsiga või tõsta lusikaga kamakreemi ja puista peale krõbedaid kaerahelbeid.
-
Serveeri ning naudi!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee