Müslibatoonid mangopüreega

Müslibatoonid koosnevad vaid 5 koostisosast ja on väga lihtne valmistada. Batoonide valmistamisel kasuta magustamata müslit, sest mangopüree annab batoonidele piisavalt magusust. Ei ole lisatud suhkrut. Müsli asemel võid kasutada samas koguses kaerahelbeid või neljaviljahelbeid, millele võid lisada vastavalt soovile seemneid või pähkleid. Ampsa müslibatoon kergeks vahepalaks või tervislikuks maiustamiseks. Õhukindlalt suletuna säilivad batoonid mitu päeva värskena.

Koostisosad

Vaja läheb: 

  • 100 g kookosõli
  • 2 sl agaavisiirupit
  • 400 g müslit
  • 450 g Salvest mangopüreed
  • 100 g kuivatatud mangot

Juhend

  1. Valmista ette koostisosad

    Sulata potis kookosõli, lisa agaavisiirup. Haki mango väikesteks tükkideks. Vala kaerahelbed kaussi, lisa mangopüree ja hakitud mangotükid. Nirista juurde sulatatud kookosõli.

  2. Küpseta

    Suru saadud segu ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud 23×35 cm ahjuplaadile. Küpseta 185-kraadises ahjus 20 minutit.

  3. Lõika lahti ja naudi!

    Enne lahtilõikamist lase täielikult jahtuda.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee