Nuudli-vokiroog shampinjonidega

Lihtne ja kiire aasiapärane vokiroog seentega, mida mugav valmistada kodus kiireks õhtusöögiks. Kui eelistad vürtsikamat toitu, lisa rohkem sriracha kastet

Koostisosad

Vaja läheb: 

  • 300 g munanuudleid
  • Peotäis maapähkleid
  • 200 g shampinjone
  • 200 g Salvest pastakastet köögiviljadega
  • 4 sl sojakastet
  • 2 sl seesamiõli
  • 1 sl sriracha kastet
  • 1 tl (tumedaid) seesamiseemneid

Juhend

  1. Valmista nuudlid

    Valmista nuudlid vastavalt pakendil olevale õpetusele. Nõruta. Rösti kuumal pannil maapähklid, tõsta kõrvale.

  2. Valmista kaste

    Viiluta shampinjonid. Kuumuta pannil veidi õli, lisa shampinjonid ja prae kergelt läbi. Lisa pannile pastakaste, sojakaste, seesamiõli ja sriracha kaste. Sega läbi ja kuumuta keemiseni.

  3. Sega kaste, nuudlid ja maapähklid

    Lisa juurde keedetud nuudlid ja röstitud maapähklid. Sega kergelt läbi. Serveerimisel puista peale seesamiseemneid.

  4. Serveeri ning naudi!