Peedisalat soolaseentega
Maitsev salat nii argiõhtuks kui pidupäeva puhul lauale panna. Salat on niisama süüa maitsev ja sobib ka liharoa kõrvale. Soola lisamisel arvesta soolaseente soolasusega.
Koostisosad
Vaja läheb (neljale):
- 2 keedetud kartulit
- 1 sibul
- 100 g soolaseeni
- 200 g Salvest Salatiporgandit
- 400 g Salvest Salatipeeti
- 100 g Salvest Salatikurki
- 200 g Salvest majoneesi
- 200 g hapukoort
- Soola ja pipart
Juhend
-
Valmista ette koostisosad
Haki kartul ja sibul. Loputa soolaseened, haki peeneks. Pane kõik ained kaussi, sega läbi.
-
Lase maitsestuda
Maitsesta soola ja pipraga. Lase tund aega külmkapis maitsestuda.
-
Serveeri ning naudi!
Soovi korral serveeri salatit keedetud munaga.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee