PIKAD AHJUSAIAD

Üllata lapsi pikkade soojade ahjusaiadega. Tuleb vaid poest läbi käia ja vajalikud ained varuda. Serveerimisel lõika saiad sakilise noaga suupärasteks tükkideks.

Vaja läheb:

  • 100 g kvaliteetset tuunikala õlis (konserv)
  • 100 g ananassi (konserv)
  • 100 g paprikat
  • 100 g riivitud juustu
  • 4 spl Salvest ketšupit
  • 1 tl kuivatatud ürdisegu või basiilikut
  • soola


25 min

Kiirelt ja maitsvalt!


1 – Valmista segu

Nõruta tuunikala. Tükelda ananass ja paprika. Sega kausis tuunikala, ananassitükid, paprikatükid, 50 g riivitud juustu, ketšup, kuivatatud ürdid ja maitsesta segu soolaga.

2 – Ettevalmista sai ning lisa segu

Lõika pikk sai pikuti pooleks ja uurista veidi saiasisu välja. Tõsta täidis saiadele, puista peale ülejäänud riivitud juust.

3 – Küpseta, serveeri ning naudi!

Küpseta ahjus 180-kraadises kuumuses (võimalusel kasuta grill-režiimi) 15 minutit kuni sai on pealt kenasti pruunistunud. Serveeri kohe.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee