POHLA-KARAMELLIKORVIKESED

Noobel välimus, koduselt mõnus maitse! Kui magustoidus kohtuvad kreemjas karamell, siinse piirkonna hapukas imemari ja kohev vahukoor, saab tulemus olla ainult maitsev, tervislik ja põhjamaiselt karge.

Vaja läheb:

  • 18 tk väikeseid muretaignakorvikesi
  • 190 g toasooja karamelliseeritud kondenspiima (Jaani)
  • 100 g Salvesti pohlamoosi
  • 100 ml rõõska koort
  • 1 tl vaniljesuhkrut
  • kaunistamiseks melissilehti


20 min

Kiirelt ja maitsvalt!


1 – Valmista korvikesed

Tõsta korvikesed serveerimisalusele ning tõsta igasse korvikesse pool teelusikatäit kondenspiima. Seejärel tõsta korvikesse pool teelusikatäit pohlamoosi. Vahusta rõõsk koor vaniljesuhkruga kohevaks ning tõsta segu lusikaga pritskotti ning kaunista korvikesed vahukoorega.

2 – Kaunista

Soovi korral kaunista korvikesed melissilehega ja serveeri kohe.

3 – Naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee