Pohlakaste apelsingi ja ingveriga
Mitmekülgselt kasulike omadustega pohl on pühadelaual juba tuttav tegija. Lisades apelsini ja ingveri näol veidi eksootilisi noote, saame maitsesümfoonia, mis mekib hästi nii liha, vorstide ja miks mitte isegi magustoiduga!
Koostisosad
Vaja läheb:
- 440 g Salvesti pohlamoosi
- 1 apelsini riivitud koor ja mahl
- 1 tl riivitud ingverit
Juhend
-
Keeda
Pane kõik koostisained potti ja kuumuta tasasel tulel 15 minutit. Vahepeal koori pealetekkinud vaht.
-
Serveeri
Serveeri kuuma või külma kastmena liha või verivorstide kõrvale või kasuta kastet magustoidu valmistamiseks.
-
Naudi!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee