Porgandihummus

Kui muidu kuluks porgandihummuse valmistamiseks terve igavik sellele, et porgandid ahjus pehmeks küpsetada, siis Põnni Ökoloogilist porgandimehu kasutades valmib kõik nagu üks-kaks-kolm. Porgandihummust on eriti mõnus serveerida Põnni Ökoloogiliste teravilja-hirsipulkadega.

Koostisosad

Vaja läheb:

  • Põnni Ökoloogilist porgandimehu ~120 ml
  • 1 purk ehk 400 g kikerherneid
  • soovi korral tilli
  • Põnni Ökoloogilisi teraviljapulkasid hirsiga

Juhend

  1. Tõsta kikerherned blendrisse.

  2. Kalla peale Põnni Ökoloogilist porgandimehu.

    soovil lisa ka näiteks tilli

  3. Blenderda kõik ühtlaseks.

Retsepti on koostanud Liis Kuldma-Vähk.