Porgandisupp ingveriga
Tervislik porgandisupp, millele annab särtsu ingver. Supi muudab kreemjaks ja eksootilisemaks kookospiim. Kasutades praadimiseks oliivõli ja asendades kanapuljongi köögiviljapuljongiga, sobib supp ka veganitele.
Koostisosad
Vaja läheb:
- 1L Salvest Mahlakas Porgandimehu
- 1 porru
- 50 g võid
- 2 spl jahu
- 1 spl riivitud ingverit
- 1 orgaaniline kanapuljongi kuubik
- soola-pipart
- 1 dl kookospiima
Juhend
-
Valmista supp
Viiluta porru valge osa. Sulata potis või ja hauta porru pehmeks. Lisa jahu, pruunista 2 minutit. Lisa riivitud ingver, pool porgandimahlast ja puljongikuubik. Püreesta supp saumikseriga või kannmikseris. Vala juurde ülejäänud porgandimahl.
-
Maitsesta ning kuumuta keemiseni
Maitsesta soola-pipraga ning lase supil madalal kuumusel podiseda 20 minutit. Sega juurde kookospiim.
-
Serveeri ning naudi!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee