Quesadillad suitsukana ja adžikakastmega

Kreemja suitsukana täidisega quesadillad on kiire maitsev amps. Täidis on üsna mahe, teravama tulemuse saamiseks lisa rohkem adžikat. Toekama kõhutäie jaoks serveeri quesadillasid värske salatiga.

Koostisosad

Vaja läheb: 

  • 4 tortillat
  • 200 g suitsukana
  • 1 väike purk konservmaisi
  • 3 sl toasooja toorjuustu
  • 2 sl Salvest Adžikat
  • 2 sl riivjuustu
  • ½ laimi mahl
  • Veidi soola ja pipart
  • Soovi korral 1 sl hakitud koriandrit

Juhend

  1. Valmista ette kana

    Tükelda suitsukana. Sega juurde mais, toorjuust, adžika ning maitsesta laimimahla, soola ning pipraga. Soovi korral lisa hakitud koriander.

  2. Täida tortillad

    Määri segu tortillale ja kata teise tortillaga. Tõsta ettevaatlikult kuumale pannile ja soojenda mõõdukal kuumusel mõlemalt poolt kuni tortillad on pruunistunud ja juust vahel sulanud.

  3. Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee