SINGI-JUUSTURULLID

Kiiresti ja lihtsalt valmistatavad pirukad on tõelised laste lemmikud. Valmista neid sünnipäevalauale või üllata soojade pirukatega pereliikmeid.

Vaja läheb:

  • 400 g pärmi-lehttainast (võiga)
  • 4-5 spl Salvest Ketšupit
  • 200 g hakitud sinki
  • 100 g riivitud juustu
  • Määrimiseks muna


25 min

Kiirelt ja maitsvalt!


1 – Valmista ette tainas

Kui kasutad külmutatud tainast, tõsta see enne toatemperatuurile sulama. Rulli tainas ristkülikukujuliselt laiali. Kui kasutad taignaplaate, laota need lihtsalt laiali (rullida ei ole vaja).

2 – Laota tainale vajalik

Määri taignale ketšupit. Puista peale singitükid ja riivitud juust. Keera pikemast otsast rulli ja lõika juppideks. Tõsta pirukad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pintselda pealt lahtiklopitud munaga.

3 – Küpseta

Küpseta 220-kraadises ahjus 12-15 minutit kuni pirukad on kerkinud ja pealt kuldseks küpsenud.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee