SUITSUNE HERNEPÜREESUPP

Hõrk hernepüreesupp valmib vaid veerand tunniga. Supi kõrvale sobivad krõbistamiseks grissinid või krõbedad saiakuubikud. Lihasõbrad võivad supile lisada ka peekonikuubikuid või suitsulihatükke.

Vaja läheb:


15 min

Kiirelt ja maitsvalt!


1 – Valmista supp

Pane supp potti, lisa vesi ja kuumuta keemiseni. Keeda tasasel tulel 4-5 minutit.

2 – Püreesta, nõruta ning kuumuta uuesti

Püreesta supp saumikseriga või kannmikseris. Nõruta püreesupp läbi sõela. Vala nõrutatud supp tagasi potti, vajadusel lisa veidi kuuma vett. Kuumuta uuesti keemiseni.

3 – Serveeri ning naudi!

Serveeri krõbedate grissinitega.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee