Suitsune hernepüreesupp
Hõrk hernepüreesupp valmib vaid veerand tunniga. Supi kõrvale sobivad krõbistamiseks grissinid või krõbedad saiakuubikud. Lihasõbrad võivad supile lisada ka peekonikuubikuid või suitsulihatükke.
Koostisosad
Vaja läheb:
530 g Salvest Suitsulihaga hernesuppi
0,5 l vett
serveerimiseks grissineid / peekonit /suitsuliha (soovi korral)
Juhend
-
Valmista supp
Pane supp potti, lisa vesi ja kuumuta keemiseni. Keeda tasasel tulel 4-5 minutit.
-
Püreesta, nõruta ning kuumuta uuesti
Püreesta supp saumikseriga või kannmikseris. Nõruta püreesupp läbi sõela. Vala nõrutatud supp tagasi potti, vajadusel lisa veidi kuuma vett. Kuumuta uuesti keemiseni.
-
Serveeri ning naudi!
Serveeri krõbedate grissinitega.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee