TOMATI KIKERHERNESUPP

Valmista lõunaks üks kuum ja toitev supp. Supi valmistamine käib lihtsalt ja kiirelt, kasutades konserv-kikerherneid.

Vaja läheb:

  • 1 sibul
  • 0,5 tl karripulbrit
  • 0,5 tl jahvatatud vürtsköömneid
  • 1 tl jahvatatud paprikapulbrit
  • 4 tomatit
  • 4 spl Salvest ketšupit
  • 500 ml vett
  • soola ja musta pipart
  • 400 g kikerherneid (konserv)
  • Serveerimiseks 50 g fetajuustu


35 min

Valmistusaeg


1 – Valmista supp

Haki sibul ja tomatid. Kuumuta paksupõhjalises potis veidi õli ja hauta sibul. Lisa karripulber, jahvatatud vürtsköömned ja paprikapulber. Kuumuta 1-2 minutit, seejärel lisa tükeldatud tomat ja ketšup. Hauta veel 2 minutit. Lisa vesi ja maitsesta soola ja pipraga. Keeda suppi keskmisel kuumusel 15 minutit.

2 – Lisa kikerherned

Kurna kikerherned sõelale ja loputa jooksva vee all. Lisa supile, keeda veel 10 minutit.

3 – Serveeri ning naudi!

Serveerimisel puista supi peale fetajuustu.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee