Tomatikastmes kanakoivad grillitud maisi salatiga
Toitvad kanakoivad mõnusas ketšupi-sinepikastmes serveeritud koos suvise grillitud maisi salatiga.
Koostisosad
Vaja läheb:
- 6 kanakoiba
Tomatikaste:
- 100 g Salvesti Ketšupit
- 2 spl sinepikastet
- 2 spl palsamiäädikat
- soola
Grillitud maisi salat:
- 1 maisitõlvik
- 1 punane sibul
- 1 väiksem kurk
- 1 paprika
- 2 väiksemat tomatit
- 1 laimi mahl
- oliiviõli
- murulauku
- soola-pipart
Juhend
-
Sega kokku kaste
Sega kastme koostisained omavahel. Vala kaste kanakoibadele ja tõsta paariks tunniks külmkappi maitsestuma.
-
Valmista salat
Samal ajal valmista salat. Kõigepealt grilli mais – aseta lehtedega maisitõlvik grillile ja küpseta umbes 25 minutit vahepeal tõlvikut keerates. Lase jahtuda. Lõika maisiterad noaga piki tõlvikut lahti. Haki salati ülejäänud ained väikesteks tükkideks. Sega kõik koostisosad. Kastmeks lisa oliivõli, laimi mahl, maitsesta soola ja pipraga.
-
Küpseta, serveeri ning naudi!
Tõsta maitsestunud kanakoivad kuumale grillile ja küpseta umbes 12-15 minutit. Serveeri koos maisisalatiga.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee