VAHEMEREPÄRANE TOMATISUPP KANA JA PASTAGA

Võrratu vahemeremaitseline tomatisupp on kogu pere lemmik. Supp sisaldab ohtralt köögivilju ja tervislikku kanaliha. Supile annab punkti riivitud parmesan.

Vaja läheb:

  • 420 g Salvest Pastakaste Vahemere ürtidega
  • 100 g suitsupeekonit
  • 400 g kanafileed
  • 1 sibul
  • 2 porgandit
  • 2 sellerivart
  • 1 küüslauguküüs
  • 1 l kanapuljongit
  • 80 g väikeseid makarone
  • serveerimiseks riivitud parmesani


35 min

Valmistusaeg


1 – Valmista supp

Tükelda peekon ja kanafilee. Kuumuta pannil õli, pruunista peekoni- ja kanatükid. Tõsta kõrvale. Haki sibul, porgand. Kuumuta potis õli, lisa sibul ja porgand, hauta poolpehmeks. Lisa hakitud seller ja purustatud küüslauk. Hauta paar minutit. Lisa potti pruunistatud peekon ja kanatükid. Vala peale kanapuljong, hauta madalal tulel 20 minutit.

2 – Lisa makaronid

Tõsta kuumust, lisa makaronid ja keeda kuni makaronid on al dente. Kui pasta on valmis, sega juurde pastakaste, kuumuta uuesti keemiseni.

3 – Serveeri ning naudi!

Serveerimisel puista peale riivitud parmesani.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee