VÜRTSIKAS TOMATI-LÄÄTSESUPP

Täienda tomati-läätsesuppi vürtsidega ja naudi mõnusat kosutust jahedal õhtul. Kookospiim lisab supile kreemisust, peal troonivad krõbedad saiakrutoonid.

Vaja läheb:

  • 2 saiaviilu krutoonide valmistamiseks


35 min

Valmistusaeg


1 – Valmista supp

Lisa supile vesi ja lase keema tõusta. Lisa vürtsid, lase tasasel tulel keeda 15 minutit. Seejärel lisa kookospiim ning lase korraks uuesti keema tõusta.

2 – Rösti saiakuubikud

Lõika saiaviilud kuubikuteks. Kuumuta pann ning rösti saiakuubikud kuival pannil kuldseks.

3 – Serveeri ning naudi!

Serveerides puista supile röstitud saiakuubikud peale.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee