Tummine veiselihasupp

Tummine tomatileemega veiselihasupp on korralik kõhutäis. Serveeri maitserohelisega.

Koostisosad

Vaja läheb: 

  • 500 g veiseliha
  • 1 sibul
  • 2 porgandit
  • 2 küüslauguküünt
  • 1 dl riisi
  • 400 g purustatud tomateid
  • 1 l veiselihapuljongit
  • 2 sl Salvest tomatipastat
  • 2 sl Salvest Adžika ketšupit
  • 1 sl suitsutatud paprikapulbrit
  • 2 loorberilehte
  • Soola
  • Musta pipart
  • Serveerimiseks maitserohelist (rohelist sibulat, peterselli)

Juhend

  1. Valmista supi sisu

    Tükelda liha ja pruunista kiiresti kuumas õlis paksupõhjalise poti põhjas. Lisa tükeldatud porgand ja sibul. Pruunista mõni minut. Lisa tükeldatud küüslauk ja riis. Sega läbi. Lisa purustatud tomatid, puljong, tomatipasta, adžika, paprikapulber, loorberilehed ning maitsesta soola ja pipraga.

  2. Keeda

    Lase keskmisel kuumusel keeda 25 minutit kuni riis ja köögiviljad on pehmed.

  3. Serveeri ning naudi!

    Serveerimisel puista peale rohelist sibulat ja peterselli.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee