Heeringas mädarõikakastmes

Eestlaste pidulaua osaks on kindlasti soolaheeringas. Sedapuhku paku aga heeringat mädarõikamaitselise majoneesikastmega.

Koostisosad

Vaja läheb

  • 150 g Salvest Mädarõikamaitselist majoneesi
  • 220 g soolaheeringa fileed
  • 4-5 sl hapukoort
  • 1 sl hakitud värsket tilli
  • serveerimiseks värsket tilli ja roseepipart

Juhend

  1. Valmista ette kala ning segu

    Tükelda soolaheeringa filee. Sega kokku majonees, hapukoor ja hakitud till. Kalla kalatükkidele.

  2. Oota maitsestumist

    Lase ööpäev külmkapis maitsestuda.

  3. Serveeri ja naudi!

    Serveerimiseks kaunista roseepipra ja värske tilliga.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee