Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Kanakarri riisiga

India-pärane kanaroog on mõnusaks maitseelamuseks ja suurepäraseks kõhutäiteks. Eriti hästi sobib kanakarrit serveerida riisiga. 

 

Vaja läheb:

200 g Salvest Ketšupit

400 g kanafileed

1 sibul

2 küüslauguküünt

1 tl hakitud ingverit

200 ml rõõska koort

0,5 tl garam masala maitseainesegu

0,5 tl tšillihelbeid

250 ml vett

praadimiseks õli

serveerimiseks peterselli

 

Tee nii:

Kuumuta pannil õli. Tükelda kanafilee ribadeks ja pruunista pannil. Lisa hakitud sibul, ingver ja küüslauk, prae läbi. Sega hulka garam masala maitseaine, tšillihelbed, ketšup ja vesi. Kata pann kaanega ja lase 10 minutit tasasel tulel keeda. Nirista juurde rõõsk koor, kuumuta keemiseni, kuid ära keeda. Serveerimisel puista peale peterselli. Kõrvale serveeri riisi.

 

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee

Retseptis kasutatud tooted