Leivakorvikesed suitsulõhe-mädarõikapasteediga

Suupiste, mille sarnast võib kohata peente vastuvõttude vaagnatel. Põhjamaiselt lihtsas rukkikorvikeses ootab maitsmist mõnusalt pikantne lõhekreem – lihtsalt suurepärane!

Koostisosad

Vaja läheb:

150 g kuumsuitsulõhet
100 g Salvesti Mädarõikamaitselist majoneesi
10 g kappareid
20–25 tk kuivatatud rukkileivakorvikesi

Juhend

  1. Valmista täidis

    Purusta kuumsuitsulõhe kahvliga väiksemateks tükkideks. Seejärel sega juurde majonees ja kapparid.

  2. Lase maitsestuda

    Vajadusel lisa näputäis soola ja lase pasteedil 30 minutit külmkapis maitsestuda.

  3. Täida, serveeri ning naudi!

    Lõpetuseks täida leivakorvikesed lõhetäidisega ning serveeri.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee