Minestrone supp

Singirullid on suupistete superstaar, mida võib julgelt pakkuda igal pidulaual. Parajalt mädarõika teravust ja majoneesi kreemisust annavad toidule just selle õige maitse ja tekstuuri.

Koostisosad

Vaja läheb:

1 purk Salvesti Pastakaste köögiviljadega
100 g Tartu Mill Filini piccolo pastat
1 l kuuma vett
4 porgandit
2 tomatit
1 sibul
1 väiksem suvikõrvits
3 sellerivart
1 loorberileht
praadimiseks õli

Juhend

  1. Hauta köögiviljad

    Esimese asjana tükelda kõik köögiviljad. Seejärel kuumuta poti põhjas õli. Hauta hakitud sibul ja porgand madalal kuumusel mõni minut. Nüüd lisa suvikõrvits ja seller, seejärel ka hakitud tomatid ja loorberileht. Hauta mõni minut.

  2. Lisa kaste, vesi ning keeda

    Vala peale pastakaste ja kuum vesi. Keeda tasasel tulel 30 minutit kuni köögiviljad on mõnusalt pehmed. Lisa pasta ja keeda 3–4 minutit kuni pasta on valmis.

  3. Serveeri ning naudi!

    Serveerimisel puista minestronele maitse järgi supirohelist.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee