Pirni-vinegrettkaste

Pirnipüreest saab valmistada põneva vinegrett-kastme, mis sobib salatitele ja liha- või kalaroogadele. Suletud purgis säilib kaste külmkapis 3-4 päeva.

Koostisosad

Vaja läheb:

  • 100 g Salvest Ökoloogiline Pirnipüree 
  • 1 sl valge veini äädikat
  • väike punt värsket tüümiani
  • mõned basiilikulehed
  • 1 sl mett või suhkrut
  • soola ja musta pipart
  • 4 sl oliivõli

Juhend

  1. Mikserda segu

    Pane kõik ained, välja arvatud oliivõli, kannmikserisse ja surista ühtlaseks.

  2. Lisa õli

    Segamist jätkates nirista juurde oliivõli.

  3. Naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee