fbpx

KANA MAGUSHAPUS KASTMES

Ahvatlev hiinapärane roog, mille valmistamine kodus on ülilihtne. Serveeri riisi või nuudlitega.

Vaja läheb:

  • 400 g kanafileed

  • 4 sl nisujahu

  • 2 sl maisitärklist

  • soola

  • 0,5 l õli

  • 450 g Salvest magushaput kastet

  • Serveerimiseks seesamiseemneid ja rohelist sibulat

1 – Valmista kana

Tükelda kanafilee suupärasteks tükkideks. Sega kokku jahu-tärklis-sool ja puista kanatükkidele. Sega kergelt läbi, et kõik kanatükid oleksid jahuga kaetud. Kuumuta potis õli, küpseta kanatükid jaokaupa kuldpruuniks (4-5 min). Tõsta kanatükid küpsetuspaberile nõrguma.

2 – Sega magushapu kastmega

Kuumuta potis magushapu kaste. Tõsta frititud kanatükid kastmesse ja kuumuta läbi.

3 – Serveeri ja naudi!

Serveeri riisi või nuudlitega. Puista kastmele seesamiseemneid ja rohelist sibulat.