8-10 tk
200 g kondita kanakintsuliha
Veidi riivitud muskaatpähklit
Soovi korral soola
Paneering:
1 dl (panko) riivsaia
60 g Põnn kõrvitsapüreed
Pane kanaliha ja kõrvitsapüree köögikombaini, maitsesta veidikese muskaatpähkli ja soovi korral soolaga. Blenderda ühtaseks.
Pane ühte kaussi valmis riivsai, teise kaussi vala ülejäänud kõrvitsapüree. Vormi märgade käte abil kanalihast väikesed nagitsad. Kasta nagitsad esmalt kõrvitsapüree sisse, seejärel veereta riivsaias. Tõsta nagitsad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Küpseta 200-kraadises ahjus 12-15 minutit kuni nagitsad on seest küpsed.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee